Dags för en förändring i hemmet

Dags för en förändring i hemmet

Vi behöver ibland förändring i våra hem. Vi har inte alltid samma känsla för inredningen och våra liv är under ständig förändring med tiden vilket kräver att våra hem följer våra nya sinnesstämningar och livsstilar. Det finns många olika sätt att förändra ditt hem på. Men var ska du börja, hur mycket ska du förändra. Vill du renovera hela rum eller kanske bara göra några mindre detaljändringar för att lite subtilt ge rummet ett annat helhetsintryck än tidigare.

Ett par förslag

Badrummet är det inte alltid ofta vi tänker på att göra om, men det är faktiskt där de flesta av oss gör sig i ordning och tar hand om våra kroppar. Vi har ofta standardinredda badrum i vita, stela nyanser. Så varför inte göra om i badrummet.

Du behöver inte nödvändigtvis slita upp golv och alla vägar för en förnyelse. Utan du kan till exempel byta ut badkaret, välj något nytt, lite mer elegant, stilrent kanske med vackra fötter som detalj med ett matchande handfat i samma stil. Du kan även sätta upp en duschkabin med massagefunktioner istället för den gamla vanliga draperiduschen.

I köket kan du både byta ut dörrknoppar eller hela köksluckorna mot nyare modernare varianter. Piffa upp med en ny snygg kökslampa. Eller en modern vattenkran till diskhon.