Våga blanda gammalt och nytt

Våga blanda gammalt och nytt

Vi blir ständigt överrösta med nya trender, inspiration och uppmaningar att slänga ut det gamla och ta in det nya. Våga gå emot det. För om det är något som kan göra att ett hem upplevs unikt, ombonat och faktiskt även trendigt så är det när du vågar blanda gammalt och nytt.

Utgå från det du redan har hemma och addera omsorgsfullt utvalda inredningsdetaljer, gärna med patina. En kal vägg som dekoreras med tavlor, amplar eller en spegel kan förvandla och även förstora känslan av ett helt rum. Ta en titt på utbudet online och se om något passar ditt hem.

Små detaljer lyfter helheten

Utforska närliggande loppisar och second hand affärer, du har säkert någon som ligger nära dig. Här kan du ofta fynda vackra ting till ditt hem. Det gäller att se helheten och försöka lista ut vad som kan passa in i ditt hem, ofta är det små detaljer som lyfter helheten.

Förnya enkelt med stilleben

Om du inte är mogen att inreda med nygamla möbler så kan du börja med inredningsaccessoarer. Bygg små stilleben eller blickfång runtom i ditt hem och blanda nytt, gammalt och levande i form av snittblommor i en vas. Dina blickfång kan du enkelt byta ut efter säsong eller när du vill förändra hemmet snabbt.